Casals, Colònies i Viatges

MaB Languages ofereix Casals i Colònies enfocats en l’aprenentatge de la llengua anglesa seguint la metodologia CLIL per a nens i nenes entre 3 i 17 anys. Ara mateix tenim la matrícula oberta del nostre SUMMER ROCKS CAMP’22! Cliqueu a qualsevol de les opcions disponibles per a més informació i/o contacteu-nos.

OfertaCasals, Colònies i Viatges d'idiomes

Summer Rocks Camp, Casals d'estiu 100% en anglès

Nens i nenes de 3 a 11 anys

Summer Rocks Camp es basa en uns PRINCIPIS PEDAGÒGICS essencials per a nosaltres. I per a fer possible aquesta fita fem servir una METODOLOGIA activa i dinàmica amb un enfocament CLIL (Content and Language Integrated Learning), amb la qual posem en pràctica tots els nostres principis i aconseguim els nostres objectius, aconseguint que els participants visquin cada activitat com una nova i engrescadora experiència.

Summer Rocks Camp’22 Mythological Civilizations editon!

Easter Rocks Camp, Casals de Setmana Santa 100% en anglès

Nens i nenes de 3 a 11 anys

Durant els 4 dies de l’11 al 14 d’abril, farem tallers de CookeryMusic, Drama, GamesSports i Art & Crafts tots en anglès  relacionats amb el tema de Pasqua. A més, si el temps acompanya, anirem d’excursió al Parc de Can Vernet a fer un Easter Egg Hunt, fer jocs i practicar esports!!. Totes les activitats estan programades als grups d’edats de P3-P5, 1r-2n, 3r-4t i 5è-6è. Els grups tenen com a màxim 10 places, així que, si esteu interessats, feu la vostra inscripció al més aviat possible.

Xmas Rocks Camp, Casals de Nadal 100% en anglès

Nens i nenes de 3 a 11 anys.

Xmas is coming!!! a MaB Languages hem preparat un casal de Nadal per a nens i nenes de P3 a 6è de primària amb el Nadal al voltant del món com a fil conductor. Farem tallers de cuina, música, teatre, plàstica i jocs, i tot 100% en anglès!

Colònies internacionals per a nens i adolescents

Natuk Camps by Camp Rialp

Campaments internacionals des de 6 a 17 anys. Ubicat al costat del parc nacional d’Aigüestortes i llacs de Sant Maurici, a les valls d’Àneu, una de les valls més boniques del Pirineu de Lleida. Natuk Camp es caracteritza per la seva gran varietat de campaments, ja que ofereix la possibilitat d’escollir entre 18 campaments diferents, amb classes o sense, d’anglès, francès i castellà. A més té un camp exclusiu per a adolescents! Si esteu interessats podeu fer la vostra inscripció mitjançant Mab Languages.

Viatges d'idiomes amb HES

MaB Languages ofereix cursos d’idiomes a l’estranger mitjançant HES idiomas, amb més de 20 anys d’experiència i especialistes tant per adults (+17 anys) com per joves (entre 12 i 17 anys). Organitzen cursos i estades en Anglaterra, Irlanda, Malta, USA, Canadà, etc. També tenen disponibles programes de treball a l’estranger (Work Experience), Programes Au Pair, Voluntariat i Pràctiques en Empreses.