2020

ESTIU

Aquest estiu i com a prevenció al contagi del Covid-19 Mab Languages ofereix cursos presencials al nostre centre molt reduïts, cursos on-line i cursos a domicili tant per nens i nenes, adolescents i adults.
Dins la nostra oferta trobareu cursos intensius, semi-intensius, classes privades amb la durada que vulgueu, al nostre centre, a domicili i on-line. 
Mab Languages ha preparat un estiu per a totes les necessitats!
 
Cliqueu a qualsevol de les opcions disponibles per a més informació i/o contacteu-nos.
Portrait of lovely girl looking at camera at lesson of drawing

Kids Summer '20

Nens i nenes de 3 a 11 anys

A Mab Languages aquest mes de juliol volem ajudar als nostres participants a revisar les matèries escolars que aquest últim trimestre no han pogut assimilar amb normalitat degut a la suspensió de classes presencials als centres educatius.

Oferim cursos de diferent intensitat presencials, a casa i on-line on treballarem els continguts curriculars per cicle en anglès: matemàtiques, medi natural, social i cultural , educació artística i educació física.

3781241

Teens Summer '20

Joves entre 12 i 17 anys

Mab Languages ofereix tres cursos adreçats a adolescents aquest mes de juliol: semi-intensiu, intensiu de nivell i intensiu de FCE i CAE, presencialment a Mab Languages o on-line.

El curs semi-intensiu és de 10 hores a la setmana i segueix un enfocament CLIL amb tallers en anglès.

El curs intensiu consta de 80 hores en total, l’objectiu és assolir un nivell complert segons el Marc Comú Europeu de Referència de Llengües (MCER).

El curs intensiu de FCE i CAE consta de 80 hores i l’objectiu es presentar-se exitosament als exàmens oficials nivells B2 i C1 de la Universitat de Cambridge

4616-scaled

PRIVADES I SEMI-PRIVADES

1, 2 i 3 alumnes

L’Opció més encertada per aquells alumnes que volen fer les classes a domicili de manera individual, en parella o trio. També oferim fer-les al nostre centre i on-line. Les classes es dissenyen i programen segons la necessitat d’aprenentatge del/s alumne/s

Nens i nenes, joves i adults en horari acordat.

6-top-facts-about-adult-learning-theory-every-educator-should-know-1024x574

Adults Summer '20

Tots els adults

Mab Languages ofereix aquest mes de juliol tres modalitats per als nostres alumnes de més de 18 anys en modalitat presencial en el nostre centre o on-line.

Curs de conversa de 1’5 hores a la setmana durant 5 setmanes, Curs intensiu de 80 hores per assolir un nivell complert segons Marc Comú Europeu de Referència de Llengües (MCER) i un curs intensiu de 80 hores adreçat a presentar-se als exàmens oficials de Cambridge FCE i CAE.

Més informació?