EXÀMENS OFICIALS

Young Learners (Starters, Movers, Flyers), PET (Preliminary), FCE (First), CAE (Advanced), CPE (Proficiency)…

A més d’exàmens oficials de Francés i Alemany.

A partir dels 6 anys, amb un número màxim de 6 participants per grup, MaB Languages ofereix classes específiques orientades a l’obtenció d’un títol oficial reconegut internacionalment com els exàmens de l’universitat de Cambridge.

Depenent de les dates d’examen, els cursos poden ser intensius (juliol / desembre) o durar des de setembre a juny, amb idea de presentar-se al juny.

Seguim un llibre de text molt dinàmic i actual i anem intercalant sessions programades on podem possar en pràctica les diferents parts dels exàmens (writing, use of English, speaking & listening). 

Els formadors de MaB Languages conten amb molta experiència en la preparació d’aquests exàmens, el que fa que, els nostres alumnes guanyin en confiança i seguretat a l’hora de fer l’exàmen.

Els participants previament a l’inici del curs, realitzen un test de nivell per a poder rebre orientació de l’exàmen que podrien presentar-se. Durant el curs i abans de fer efectiva la quota d’exàmen, els hi fem un “mock exam” ho més semblant al real, per a poder assegurar-se gairabé al 100% de l’obtenció del títol. Totes dues proves son gratuïtes.