Estiu a MaB

Aquest estiu 2018 t’oferim els següents cursos al nostre centre, Passeig Francesc Macià 81 Sant Cugat del Vallès i també els nostres casals 100% en anglès a la Masia Ca n’Oriol de Rubí, Summer Rocks Camp’18.

Tot fet amb molta professionalitat i carinyo, 100% MAB

Curs de manteniment d’1’5 hores a la setmana.

Classes en grups reduïts a partir del 15 anys del 25 de juny al 27 de juliol. Mínim 3 – Màxim 8 Alumnes.

Tres nivells: Inicial – Intermedi – Avançat

Detalleu el vostre horari i díes adients per a poder formar grup. Curs de conversa de manteniment enfocat en la pràctica de la llegua anglesa a nivell oral mitjançant activitats comunicatives i dinàmiques.

El preu del curs complert és de 55€.

Classes en grups reduits del 27 de juny al 21 de juliol.

El curs intensiu i complert consta d’un total de 64 hores de classe, durant les quals es preparà en detall i ensenyaran tècniques per aconseguir exitosament aprovar el títol oficial FCE o CAE.

El número mínim de participants és de 4 i el màxim de 8. A partir dels 15 anys.
El curs es realitza de dilluns a dijous, de 16:30 a 20:30, començant el dilluns 27 de juny i finalitzant el dijous 21 de juliol.

FCE: nivell d’anglès necessari B2. Data d’examen: FINALS DE juliol.
CAE: nivell d’anglès necessari C1. Data d’examen: FINALS DE juliol.

Les proves de nivell es poden realitzar al nostre centre de dilluns a dijous de 11:30 a 13 i de 14:30 a 20:30, divendres de 10 a 13 i de 16 a 20:30, i son gratuïtes.

El preu del curs complert és de 495€ (més llibres). Les taxes dels exàmens a part.

Curs intensiu a partir d’1 participant fins a 6 en el nostre centre en horari de dilluns a dijous en horari de 10 a 13 hores.

El curs intensiu està dirigit a adolescents entre 12 i 17 anys. 12 hores setmanals, matriculació mínima d’una setmana.

Les sessions es programen seguint un enfocament CLIL amb tallers molt atractius i engrescadors, fent possible possar en pràctica la part més “teòrica” de la llengua, fomentar la producció oral, guanyar confiança i rel.lacionar l’anglès amb activitats del gust dels participants. Les sessions tallers programades : Cuina, ciències, manualitats i creacions multimèdia son alguns exemples.

El preu de les sessions dependrà del número de participants:
1pax: 204€/setmana ; 2 paxs: 163€/pax/setmana ; 3 paxs: 130€/pax/setmana; de 4 a 6 paxs: 100€/pax/setmana. 5% de descompte alumnes MaB.

Classes privades o en petit grup a domicili o en el nostre centre en horari de dilluns a divendres en horari a convenir durant el mes de juliol. Les classes poden ser privades o per a petits grups, tant per nens i nenes a partir dels 3 anys com per joves i adults.

Les sessions es programen seguint les necessitats i especificacions concretes de cada cas, podent intercalar un llibre de text dinàmic i activitats amb un enfocament CLIL amb tallers molt atractius i engrescadors, fent possible possar en pràctica la part més “teòrica” de la llengua, fomentar la producció oral, guanyar confiança i rel.lacionar la llengua estrangera escollida amb activitats del gust del participant .

Les sessions tallers varien segons les edats i motivacions. Cuina, ciències, manualitats o creacions multimèdia son alguns exemples.

En el cas dels adults, programem les sessions per asssolir els objectius específics de cada participant: millorar el nivell, la parla, l’escriptura, presentacions, entrevistes de feina… etc.

El preu de les sessions dependrà del número de participants:

  • 1pax: 27€/hora ; 2 paxs: 38€/hora ; 3 paxs: 45€/hora ; 4 paxs: 50€/hora
  • 5% de descompte més de 8 hores/mes
  • 10% de descompte més de 14 hores/mes