EN LES NOSTRES INSTAL.LACIONS O In-Company

MaB Languages ofereix un servei integral a Empreses : classes particulars o en grup, traduccions oficials, interpretació, assesorament lingüístic en per exemple preparacions de presentacions, correspondència… etc. En el cas de contractar tres serveis ajustem els preus i oferim una tarifa plana mensual. Les classes poden ser en grup o particulars, siguent el número màxim de participants de 10 i 3 respectivament, a partir de les 08:00 fins les 22:00 de dilluns a divendres.

Des de nivell Inicial a Avançat, el participant realitza un test de nivell gratuït per a poder treballar d’una manera més homogènea.

Seguim un llibre molt dinàmic i actual adequat amb el nivell del grup i enfocat en les necessitats particulars del client (negocis, màrketing, atenció al client, hosteleria, presentacions… etc), complementat amb programacions a mida que cobreix al cent per cent els objectius, a més de tenir un equip de professors i professores amb molta experiència, implicats amb l’aprenentatge de tots els participants i amb formació no només pedagògica, també en el àmbit empresarial com màrqueting o empresarials.

Assessorament lingüístic

MaB Languages us ofereix l’opció de assessorar-vos en questions lingüístiques com per exemple en la selecció de personal i així assegurar-nos que el candidat compleixi els requisits lingüítiscos requerits; en la preparació de presentacions corregint pronunciació, estil, gramàtica, etc. i d’aquesta manera aconseguir que les seves presentacions siguin més professionals.