portada-easter-5

A qui va dirigit?

Nens i nenes entre 3 i 10 anys (P3-6è primarària) que vulguin gaudir de les vacances de Setmana Santa amb nosaltres fent un munt de tallers rel.lacionats amb la Pasqua en anglès molt divertits!


Fitxa preinscripció

Què farem?

Durant els 4 díes del 6 al 9 d’abril farem tallers de Cookery, Music, Drama, Games, Sports i Arts & Crafts, tots en anglès i rel.lacionats amb el tema de Pasqua. A més, si el temps acompanya ens anirem d’excursió al Parc de Can Vernet a fer un Treasure Hunting, fer jocs i practicar esports!

Totes les activitats estan programades i enfocades als grups d’edats de P3-P5, 1r-2n, 3r-4t i 5è-6è, que serà com en un principi formarem els grups. Els grups tenen com a màxim 10 places, així que si esteu interessats, feu la vostra inscripció ho més aviat possible.


Fitxa preinscripció

Serà?

Del 6 al 9 d’abril. Podeu fer l’inscripció d’ un dia, dos, tres o de tots quatre. Les activitats començaran a les 9:00, però a partir de les 8:30 hores els nens i nenes ja poden arribar a MaB Languages sense cap cost addicional. L’hora de finalització seran les 13:30 hores.

1, 2 o 3 DAYS

per dia

25€

 
 
10% descompte alumnes MaB curs 2019-2020, Summer Rocks Camp’19 i Easter Rocks Camp’19

OFERTA

4 dies

80€

 
 
10% descompte alumnes MaB curs 2019-2020, Summer Rocks Camp’19 i Easter Rocks Camp’19

Contact us

La Maribel i l’Anna us atendrem i resoldrem qualsevol dubte que tingueu:

best source buy replica swiss watches proplof carl bucherer swiss replica yacht masrer female actress fucked by black guy while her free replika codes value of fake rolex canal is legal buy linkreplicawatches.com scammed me vendo replica breitling pret in chiang night market