Protocolo COVID-19

Dear students & families,

Encetem aquest curs 2020-2021 ple d’incerteses i aquí a Mab Languages ja tenim tot preparat per a que els/les nostres alumnes puguin seguir formant-se de la manera més segura possible.
 
És per això que a Mab Languages es seguirà el següent protocol aquest curs:
 
  • Tots els alumnes han de portar el seu material escolar i ampolla d’aigua. Al centre no es podrà fer servir els banys només en cas d’urgència. Els tallers de cuina i arts&crafts es programaran per a fer activitats individuals i no col.lectives.
  • L’ús correcte de mascareta és obligatori en tot moment per a tots els alumnes, familiars acompanyants i personal de Mab Languages.
  • Tothom que entri al centre ha de desinfectar les seves mans. A més, les aules es desinfecten i es ventilen entre grup i grup i tenim a l’entrada del centre una catifa per desinfectar les sabates.
  • Hem d’evitar les aglomeracions. No està permès esperar-se al hall ni a les zones comunes. Durant les esperes un preguem que respecteu la distància personal de 2 metres de seguretat.
 
En el cas que es dongui algun d’aquests supòsits entre els alumnes matriculats de manera presencial en grups o en classes privades:
 
– L’alumne presenta algun dels símptomes del Covid-19.
– L’alumne es troba en quarantena.
– L’alumne és positiu de Covid-19 però es troba bé com per fer classe.
 
L’alumne pot seguir fent classes però de manera telemàtica. Heu de comunicar al centre el més aviat possible que no podreu assistir a classe i us enviarem un enllaç i contrasenya per a que pugueu assistir a la vostra classe on-line.
 
Per una altra banda, en el cas de que algun alumne prefereixi no assistir presencialment a les seves classes només per precaució també té l’opció de seguir el seu curs on-line. Només ens ho haureu de comunicar al centre el més aviat possible si us plau.
 
Volem aprofitar per agrair el recolzament al nostre centre que fa que mantinguem la nostra activitat i quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment que tingueu, a més adjuntem una infografia on s’explica el protocol a seguir al centre d’una manera clara i entenedora.
 
All the best,
 
Maribel Husillos de Heras
Directora General
MaB Languages
93 140 85 45 / 652 27 32 49
Passeig Francesc Macià 81, 
Sant Cugat del Vallès