CASALS I COLÒNIES

MaB Languages ofereix Casals i Colònies enfocats en l’aprenentatge de la llengua anglesa seguint la metodologia CLIL per a nens i nenes entre 3 i 17 anys. Aquest estiu i seguint totes les mesures de prevenció al contagi del Covid-19 a Mab Languages hem decidit realitzar el nostre Summer Rocks Camp a la Masia de Ca n’Oriol! A més, us oferim altres activitats tant presencials com on-line per aquest estiu 2021 per a nens i nenes, adolescents i adults. Les trobareu a la pàgina SUMMER 2021.Si que voleu és dedicar l’estiu a aprendre una llengua estrangera de manera intensiva, oferim els campaments internacionals de HES CAMP RIALP i VIATGES A L’ESTRANGER.Cliqueu a qualsevol de les opcions diponible per a més informació i/o contecteu-nos.

can you put value of fake rolex clasp stamps ebay https www.swissreplicas.to usa invicta service relojes rolex imitacion band replace ment the chopard watches replicas link bracelet sale where are best replica piaget watches root beer where to good breitling replica craigslist seamaster

SUMMER ROCKS CAMP

2021

Summer Rocks Camp es basa en uns PRINCIPIS PEDAGÒGICS essencials per a nosaltres. I per a fer possible aquesta fita fem servir una METODOLOGIA activa i dinàmica amb un enfocament CLIL (Content and Language Integrated Learning), amb la qual possem en pràctica tots els nostres principis i aconseguim els nostres objectius, aconseguint que els participants visquin cada activitat com una nova i engrescadora experiència.

Més informació Summer Rocks Camp’21

EASTER ROCKS CAMP 2021

Nens i nenes  de 3 a 11 anys

Què farem? : Durant els 4 díes del 6 al 9 d’abril, farem tallers de Cookery, Music, Drama, Games, Sports i Art & Crafts tots en anglès i rel.lacionats amb el tema de Pasqua. A més, si el temps acompanya, ens anirem d’excursió al Parc de Can Vernet a fer un Treasure Hunting, fer jocs i practicar esports!!. Totes les activitats estan programades i enfocades als grups d’edats de P3-P5, 1r-2on, 3r-4rt i 5è-6è, que serà com en un principi dividirem els nens. Els grups tenen com a màxim 10 places, així que, si esteu interessats, feu la vostra inscripció ho més aviat possible.

AVÍS: SUSPENEM EASTER ROCKS CAMP 2021 !

HES Camps 2021

¡Disfruta en Andorra de una experiencia internacional!

Hazlo mientras te alojas en un fabuloso hotel de 4 estrellas ubicado en unos de los parajes más bonitos de Andorra.En Camp Rialp te lo pasarás en grande mientras aprendes inglés, practicas tu deporte o tus habilidades favoritas y haces amigos de todo el mundo.

HES Camps se caracteriza por su gran variedad de campamentos, ya que ofrece la posibilidad de escoger entre 18 campamentos diferentes. Novedad este año: camp exclusivo para teenagers que no han podido viajar al extranjero!

VIATGES

MaB Languages ofereix cursos d’idiomes a l’estranger mitjançant HES idiomas, amb més de 20 anys d’experiència i especialistes tant per adults (+17 anys) com per joves (entre 12 i 17 anys). Organitzen cursos i estades en Anglaterra, Irlanda, Malta, USA, Canadà, etc. També tenen disponibles programes de treball a l’estranger (Work Experience), Programes Au Pair, Voluntariat i Pràctiques en Empreses.

CHRISTMAS ROCKS CAMP

Xmas is coming!!! a MaB Languages hem preparat un casal de Nadal per a nens i nenes de P3 a 6è de primària amb el Nadal al voltant del món com a fil conductor. Farem tallers de cuina, música, teatre, plàstica i jocs, i tot 100% en anglès!