CASALS I COLÒNIES

MaB Languages ofereix Casals i Colònies enfocats en l’aprenentatge de la llengua anglesa seguint la metodologia CLIL per a nens i nenes entre 3 i 17 anys.
Aquest estiu i seguint totes les mesures de prevenció al contagi del Covid-19 a Mab Languages hem decidit realitzar el nostre Summer Rocks Camp a la Masia de Ca n’Oriol! A més, us oferim altres activitats  tant presencials com on-line per aquest estiu 2021 per a nens i nenes, adolescents i adults. Les trobareu a la pàgina SUMMER 2021.
Si el que voleu és dedicar l’estiu a aprendre una llengua estrangera de manera intensiva, oferim els campaments internacionals de HES CAMP RIALP i VIATGES A L’ESTRANGER.
Cliqueu a qualsevol de les opcions diponible per a més informació i/o contecteu-nos.

SUMMER ROCKS CAMP

2021

Summer Rocks Camp es basa en uns PRINCIPIS PEDAGÒGICS essencials per a nosaltres. I per a fer possible aquesta fita fem servir una METODOLOGIA activa i dinàmica amb un enfocament CLIL (Content and Language Integrated Learning), amb la qual possem en pràctica tots els nostres principis i aconseguim els nostres objectius, aconseguint que els participants visquin cada activitat com una nova i engrescadora experiència.

Més informació Summer Rocks Camp’21

EASTER ROCKS CAMP 2021

Nens i nenes de 3 a 11 anys

Què farem? : Durant els 4 díes del 6 al 9 d’abril, farem tallers de Cookery, Music, Drama, Games, Sports i Art & Crafts tots en anglès i rel.lacionats amb el tema de Pasqua. A més, si el temps acompanya, ens anirem d’excursió al Parc de Can Vernet a fer un Treasure Hunting, fer jocs i practicar esports!!. Totes les activitats estan programades i enfocades als grups d’edats de P3-P5, 1r-2on, 3r-4rt i 5è-6è, que serà com en un principi dividirem els nens. Els grups tenen com a màxim 10 places, així que, si esteu interessats, feu la vostra inscripció ho més aviat possible.

AVÍS: SUSPENEM EASTER ROCKS CAMP 2021 !

HES Camps 2021

¡Disfruta en Andorra de una experiencia internacional!

Hazlo mientras te alojas en un fabuloso hotel de 4 estrellas ubicado en unos de los parajes más bonitos de Andorra.En Camp Rialp te lo pasarás en grande mientras aprendes inglés, practicas tu deporte o tus habilidades favoritas y haces amigos de todo el mundo.

HES Camps se caracteriza por su gran variedad de campamentos, ya que ofrece la posibilidad de escoger entre 18 campamentos diferentes. Novedad este año: camp exclusivo para teenagers que no han podido viajar al extranjero!

VIATGES

MaB Languages ofereix cursos d’idiomes a l’estranger mitjançant HES idiomas, amb més de 20 anys d’experiència i especialistes tant per adults (+17 anys) com per joves (entre 12 i 17 anys). Organitzen cursos i estades en Anglaterra, Irlanda, Malta, USA, Canadà, etc. També tenen disponibles programes de treball a l’estranger (Work Experience), Programes Au Pair, Voluntariat i Pràctiques en Empreses.

CHRISTMAS ROCKS CAMP

Xmas is coming!!! a MaB Languages hem preparat un casal de Nadal per a nens i nenes de P3 a 6è de primària amb el Nadal al voltant del món com a fil conductor. Farem tallers de cuina, música, teatre, plàstica i jocs, i tot 100% en anglès!